Montse RubirolaMontse RubirolaMontse Rubirola
628 62 13 30
info@montserubirola.com
Carrer de la Platja 13, Badalona
Montse RubirolaMontse RubirolaMontse Rubirola

Com Treballo

QUIN ÉS EL PROCÉS?

El meu mètode

  • Contacte: Pots posar-te en contacte amb mi per telèfon, per correu electrònic o pel formulari de la web perquè pugui fer una valoració del teu fill/a o de tu mateix per alguna dificultat en la parla, en la deglució, en el llenguatge oral o en la lectoescriptura.
  • 1a visita: Coordinem una visita i parlem del motiu de la consulta. Aquesta entrevista és un primer contacte per poder orientar-vos i proposar el procés a seguir que em sembla més adequat en cada cas.
  • Sessions: Un cop tenim l’avaluació i hem acordat el pla a seguir, és el moment de començar a treballar amb l’infant de manera individual. La sessió sol ésser amb el/la nen/a, però sempre estic disposada i oberta a fer reunions de coordinació amb els pares per resoldre dubtes o tenir en compte comentaris que poden ajudar a la tasca que s’està duent a terme.
  • Reunions: Paral·lelament al treball amb l’infant, estableixo reunions de coordinació amb l’escola o altres professionals per informar-los del diagnòstic i de les actuacions que seguirem a partir del moment.
Montse Rubirola - Logopeda i Psicopedagoga a Badalona
TREBALL INTEGRADOR

AMB ALTRES PROFESSIONALS

Sovint només haig treballar de manera específica el motiu de consulta com podria ser la dificultat per pronunciar bé un so (Dislàlia), però també hi ha casos en què no es tracta d’una demanda concreta sinó que és un treball integrador juntament amb altres professionals.

Si el cas ho precisa derivo l’infant o l'adult a altres especialistes DE CONFIANÇA I AMB QUI EM COORDINO per acabar d’aprofundir i arrodonir el diagnòstic.
Montse Rubirola

Normalment les derivacions que faig són a: