Montse RubirolaMontse RubirolaMontse Rubirola
628 62 13 30
info@montserubirola.com
Carrer de la Platja 13, Badalona
Montse RubirolaMontse RubirolaMontse Rubirola

Sessions logopèdia i psicopedagogia on-line

LOGOPÈDIA, PSICOPEDAGOGIA I TERÀPIA BREU ESTRATÈGICA

Sessions On-line

A causa de la crisi de la COVID-19,  a tots ens ha tocat reinventar-nos i des del mes de març de 2020 també ofereixo sessions on-line a través de plataformes digitals:

Zoom
Skype
Meet

A les sessions de Logopèdia, Psicopedagogia o Teràpia Breu Estratègica és important la continuïtat, per aquest motiu fer llargues aturades és poc recomanable perquè no es poden generalitzar els conceptes que anem treballant i els nens queden estancats i no milloren.

Sesions Logopedia Online

Alguns avantatges que he vist fent les sessions on-line:

Ubicació

Si vius fora de Badalona i vols que jo atengui al teu fill/a.

Rutina

Si disposes d'un ordinador o tablet, podem fer la sessió des de casa treballant durant 45 minuts en exclusiva amb el teu fill/a i d'aquesta manera seguim treballant aspectes lingüístics o de lectura o escriptura.

Desplaçaments

Hi ha nens que prefereixen fer les sessions en línia per no haver de desplaçar-se i altres també ho prefereixen perquè així se senten més segurs o confortables treballant amb mi des de casa.

Comoditat

He comprovat que per a molts pares els és més còmode poder fer reunions on-line que presencials.

Casos que he comprovat que es poden treballar des de casa:

Els nens amb qui treballo deglució: Perquè si tenen les diferents textures amb les quals estem treballant jo puc anar veient com ho van fent i ells també es veuen. Els motiva molt més fer-ho des de l’ordinador que presencialment​.

Els infants amb qui treballem lectura i escriptura: Perquè podem llegir a través de l’ordinador cosa que els motiva fins i tot més que un llibre. Per treballar l’escriptura compartim pantalla i així podem utilitzar la pissarra de l’aplicació o utilitzar el Word o buscar per Internet i així els dos ho veiem.​

Els nens amb qui treballem la parla i el llenguatge oral: Doncs podem treballar a partir de l’ordinador perquè hi ha moltes aplicacions i webs que ens ajuden a fer la sessió més dinàmica i divertida. 

Sesions Logopedia Online

Tens dubtes?

telefon

Truca'm:

Montse Rubirola Logopeda i Psicopedagoga

Envia'm un whatsapp: